Nieuwsbrief

Tips voor bezoekers

Gsm-gebruik

Wij vragen u het gsm-gebruik binnen het ziekenhuis te beperken en dit zowel voor de patiënten als voor de bezoekers. Omwille van veiligheidsredenen vragen wij het gsm- toestel volledig uit te schakelen binnen de afdelingen spoedgevallen, radiologie, intensieve zorg en het operatiekwartier. De toestellen die gebruikt worden door het personeel zijn geen gsm’s maar mobiele telefoons.

Roken

Binnen het ziekenhuis is roken strikt verboden (KB 15/5/1990 en KB 13/12/2007). Wie toch stiekem binnen rookt, brengt de veiligheid en de gezondheid van anderen in gevaar.

Tentoonstelling

In de inkomhal van het ziekenhuis loopt permanent een tentoonstelling met werken van kunstkringen, fotoclubs of individuele kunstenaars uit de regio. Deze worden georganiseerd door de vzw “Kunst in Sint-Andriesziekenhuis Tielt” (K.A.T.). Telkens is een catalogus ter beschikking bij het onthaal met alle nuttige informatie over de tentoongestelde werken en hun auteurs.

Verzorgingstafel

Er is een verzorgingstafel voor baby's ter beschikking in de bezoekerstoiletten van het onthaal, de materniteit (3de verdieping) en van het restaurant (1ste verdieping).