Nieuwsbrief

1-7 augustus: week van de borstvoeding

Geschreven op 02/08/17 door Sint-Andries Tielt

Van 1 tot 7 augustus is het de week van de borstvoeding. Voor het Sint-Andriesziekenhuis is het belangrijk dat mama’s die bevallen hun kleine spruit de beste voeding geven en dit is borstvoeding. Daarom schenkt de materniteit van Tielt er deze week ook extra aandacht aan. Ons team vroedvrouwen en gynaecologen staat u dan ook graag te woord als u extra uitleg wilt rond borstvoeding.

In het Sint-Andriesziekenhuis worden er bovendien infoavonden georganiseerd voor toekomstige ouders. Deze worden op een creatieve manier gebracht voor een bewustere beleving van de zwangerschap, geboorte en het prille ouder zijn. De sessies worden gegeven op een interactieve manier in groepen van maximum 20 koppels. Gedurende twee avonden gaan we samen op weg. Meer informatie over deze infoavonden en hoe u zich kunt inschrijven vindt u op onze website: http://www.sintandriestielt.be/patienten/infoavonden.

De verpleegkundigen van onze materniteit, dokter Lampaert, kersverse mama Sylvie Duyck en verpleegkundig en paramedisch directeur Matthys Samyn.

Naar het nieuwsoverzicht