Nieuwsbrief

Sint-Andries stimuleert tot fietsen

Geschreven op 07/07/17 door Sint-Andries Tielt

Sint-Andriesziekenhuis stimuleert medewerkers om te fietsen

Het Sint-Andriesziekenhuis en Woonzorgcentrum Sint-Andries willen hun medewerkers stimuleren om met de fiets naar het werk te komen. Daarom kreeg iedereen de kans om in te tekenen op een interessant fietsaanbod.  

Fietsen is gezond. Dat hoeft geen betoog. Maar niet alleen ons welzijn vaart er goed bij, ook het milieu en de verkeersoverlast in de stad hebben voordeel bij minder auto’s op de weg. Met de zomer in het verschiet werd enkele maanden geleden een aantrekkelijk fietsvoorstel gelanceerd om de medewerkers van het Sint-Andriesziekenhuis en Woonzorgcentrum Sint-Andries massaal aan het trappen te krijgen. Men kon ofwel genieten van een interessante personeelskorting op de aankoop van een fiets (standaard, koers of elektrisch) bij fietswinkel Vega Bike Tielt. Of er was de mogelijkheid om in te tekenen op een gratis Sint-Andriesfiets voor woon-werkverkeer. Een aanbod dat in de smaak viel! 

Eerste levering

Het nieuwe fietsbeleid werpt duidelijk zijn vruchten af. Vandaag werden de eerste fietsen geleverd en door de tevreden eigenaars in ontvangst genomen. Directeur HRM en Organisatie Elke Vannerom van het Sint-Andriesziekenhuis: “We zijn blij dat onze medewerkers ingaan op ons interessante fietsaanbod. Er zijn alleen maar voordelen aan met de fiets naar het werk te komen. Bovendien is er ook een bewaakte en overdekte fietsstalling waar de medewerkers hun fiets veilig kunnen stationeren tijdens de werkuren.”

De medewerkers, directieleden en leverancier Vega Bike poseren trots bij de nagelnieuwe fietsen.

Naar het nieuwsoverzicht