Voorzieningen

Telefoon

Tijdens uw opname in het ziekenhuis beschikt u over telefoon in uw kamer. Uw telefoonrekening wordt automatisch opgemaakt.

Bij de inschrijving ontvangt u een telefoonvignet waarop vermeld staat:

  • het telefoonnummer waarop u rechtstreeks bereikbaar bent voor uw familie en kennissen.
  • uw eigen paswoord waarmee u zelf kunt bellen.

Gelieve dit telefoonvignet zorgvuldig te bewaren!

Wij vragen u het gsm-gebruik binnen het ziekenhuis te beperken en dit zowel voor de patiënten als voor de bezoekers. Omwille van veiligheidsredenen vragen wij het gsm- toestel volledig uit te schakelen binnen de afdelingen spoed, radiologie, intensieve zorg en het operatiekwartier. De toestellen die gebruikt worden door het personeel zijn geen gsm’s maar mobiele telefoons.

Radio en televisie

Op elke kamer bevindt zich een radio en een tv-toestel. Zelf een tv-toestel meebrengen is om veiligheidsredenen niet toegestaan.

Gelieve de afstandsbediening bij uw ontslag aan de verpleegkundige af te geven, zoniet zien wij ons verplicht u het corresponderende bedrag aan te rekenen.

Internet

Indien u gebruik wenst te maken van het draadloos internet, dan kunt u dit laten activeren bij uw opname of aan het onthaal van het ziekenhuis tegen een forfaitair bedrag per dag. U ontvangt dan een persoonlijk paswoord. Voor alle inlichtingen hieromtrent kunt u zich richten tot het onthaal.

Post, dag- en weekbladen

Dag- en weekbladen en postzegels kunt u bekomen in ziekenhuiswinkel Ma-Va. Boeken worden door vrijwilligers van het Rode Kruis gratis ter beschikking gesteld op de kamer, op maandag en donderdag.

Haar- en voetverzorging

Maak uw wensen tijdig aan de verpleegkundigen bekend, zij zullen voor het nodige zorgen.

Restaurant - Cafetaria

Het cafetaria bevindt zich op de eerste verdieping en is open van 9u tot 19u (weekends 10u tot 19u). U kunt er terecht voor een dagschotel, kindermenu, koude schotel, belegde broodjes, koffie, gebak en pannenkoeken, ijscoupes (vanaf 14.00 u.), (fris)dranken,...

  • Middagmaal tussen 11.30 u. en 13.30 u.
  • Avondmaal tussen 17.00 u. en 19.00 u.

Tentoonstelling

In de inkomhal van het ziekenhuis loopt permanent een tentoonstelling met werken van kunstkringen, fotoclubs of individuele kunstenaars uit de regio. Deze worden georganiseerd door de vzw “Kunst in Sint-Andriesziekenhuis Tielt” (K.A.T.). Telkens is een catalogus ter beschikking op de receptie met alle nuttige informatie over de tentoongestelde werken en hun auteurs.